Spagetti
2 lådor körsbärstomater
1 burk ricotta
1 kruka basilika
Riven parmesanost
Olivolja
Salt och peppar
Gör så här
Dela tomaterna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i 225° i mitten av ugnen tills de torkat och fått färg.
Kör dem i en mixer tillsammans med ricotta, tomaterna rivna parmesanosten, basilika och olivolja.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll tomatblandningen i en stor stekpanna, späd med pastavatten och lägg ned pastan. Värm till en krämig konsistens och späd ev. med mer pastavatten.
2 lådor körsbärstomater
1 burk ricotta
1 kruka basilika
Riven parmesanost
Olivolja
Salt och peppar
Gör så här
Dela tomaterna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i 225° i mitten av ugnen tills de torkat och fått färg.
Kör dem i en mixer tillsammans med ricotta, tomaterna rivna parmesanosten, basilika och olivolja.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll tomatblandningen i en stor stekpanna, späd med pastavatten och lägg ned pastan. Värm till en krämig konsistens och späd ev. med mer pastavatten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar