Ingredienser
1 kg Kycklingbröstfileér
2 st Auberginer
1 st Silverlök
3 msk Kapris
3 msk Pinjenötter
1 ask Körsbärstomater
3 st vitlöksklyftor
2 st röda chilifrukter
Japans Soya
Salt
svartrpeppar
Balsamvinäger
-Sätt ugnen på 225 grader.
-Skär kycklingen i rätt stora kuber, krydda med salt och peppar, stek dem i stekpanna på hög värme till fin yta, tillsätt lite soya och balsamvinäger, ställ åt sidan.
-Hetta upp en stekgryta. Fräs skivad lök tillsammans med hackad vitlök, hela chilin och kapris tills löken bara svettas lite.
-Tryck ut kärnorna med tummen och pekfingret under vatten. Lägg i tomaterna i grytan med lök.
-Skär auberginen i lika stora kuber som kycklingen. Lägg dem i grytan med löken och tomaterna. Låt steka tills auberginen får lite färg. Häll i kycklingen med soyaspad i grytan. Rör om försiktigt. Lite mer soya och vinäger om det behövs
-Häll över grytan till ett större fat. Strö över pinjenötterna
-Sätt in fatet i ugnen i 40-60 min